Lister Forvaltning AS kjøper 100 prosent av aksjene i Columbi Forvaltning AS

May 30, 2024

Lister Forvaltning AS kjøper 100 prosent av aksjene i Columbi Forvaltning AS

Tirsdag 28. mai signerte Lister Forvaltning AS en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Columbi Forvaltning AS.

– Kjøpet er en del av vår strategiske satsning og profesjonalisering av selskapet. Columbi Forvaltning besitter en av Norges beste kompetanser på kontraktsforvaltning innen hele spekteret av næringseiendom og har alt det vi ser etter, sier daglig leder i Lister Forvaltning, Kathrine K. Tilrem.

-Columbi Forvaltning har siden etablering i 2021 vokst raskt og vi ser stor verdi av å bli del av et større eiendomsmiljø. Lister Forvaltning har kompetanse innen alle deler av næringseiendom og vi tror at kundene til både Lister og Columbi vil oppleve at dette er en god match, som styrker leveransen i alle ledd, sier daglig leder i Columbi Forvaltning, Anne Elisabeth Thoresen.

Med kjøpet etablerer Lister Forvaltning også kontor i Moss hvor Columbi Forvaltning er lokalisert i dag.  

– Vi ønsker våre nye kollegaer og kunder velkommen inn i Lister - familien. Nå skal vi sammen videreutvikle oss med felles fokus som alltid er å optimalisere eiendomsverdiene til våre kunder, avslutter Tilrem.

Lister Forvaltning AS ble etablert i 2017 og er et selskap i Glastad-konsernet. Selskapet forvalter i dag mer enn 600 000 m² næringseiendom til en verdi på over 10 milliarder kroner. Porteføljen består av eiendomsselskaper, syndikater, fond mv., med næringseiendommer i hele Norge. Lister har kontorer i Oslo (hovedkontor),Tønsberg, Kristiansand, Farsund og Stavanger.