Trenger du vikar på din Fenistra-database?

July 7, 2022

Trenger du vikar på din Fenistra-database?

Trenger du vikar på din Fenistra-database? Vi håndterer alt av daglig drift mot leietakerne dine: registrering av nye leiekontrakter, fakturering og indeksregulering, avregning av omsetningsbasert husleie osv. Etter en introduksjon og oppdatering på din eiendomsportefølje kan vi logge oss på deres Fenistra-database og umiddelbart gå i produksjon.

Det kan skje uforutsette ting hos en gårdeier, f.eks plutselig sykdom eller andre endringer i arbeidsstokken. Det er vanskelig å få tak i kvalifiserte vikarer innen vårt fagområde, og særlig på veldig kortvarsel. I slike tilfeller kan vi i Columbi Forvaltning stille opp!

Vi håndterer alt av daglig drift mot leietakerne dine: registrering av nye leiekontrakter, fakturering og indeksregulering, avregning av omsetningsbasert husleie osv.

Etter en introduksjon og oppdatering på din eiendomsportefølje kan vi logge oss på deres Fenistra-database og umiddelbart gå i produksjon.

Columbi Forvaltning AS er samarbeidspartner med Visma Property Solutions AS, som utvikler programvaren Fenistra. Dette er gårdeiers garanti på vår kompetanse.

Ta kontakt med oss, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe nettopp deg og din bedrift!