Vurderer du å ta i bruk skytjenester?

April 28, 2023

Vurderer du å ta i bruk skytjenester?

Er det trygt å gå i skyen? Vet du hvilke spørsmål du bør stille til dataleverandøren din?

Er du en av mange som vurderer å "gå i skyen"? Føles det litt utrygt, og er du redd for å miste kontrollen på dataene dine?

Columbi Forvaltning har fokus på digitalisering og automatisering, men vi lar aldri dette gå på bekostning av sikkerheten. Vi benytter programvare fra VISMA, og våre data ligger i skyen.

Columbi-Gruppen har laget en serie med podcaster i samarbeid med LØRN, og disse handler om digitalisering, datasikkerhet og bærekraft.

På læringsplattformen til LØRN ligger det hundrevis av podcaster som gir deg kunnskap og innsikt om mange spennende temaer. Vi anbefaler absolutt et besøk på siden deres:  https://lorn.tech/

Hvis du vurderer å bytte systemleverandør eller tjenesteleverandør, er det viktig å velge noen som tar datasikkerhet på alvor. Har dere gode rutiner for å sikre bedriftens data?  Det er menneskene i organisasjonen som er det svakeste leddet med tanke på datasikkerhet - det er fort gjort å klikke på en lenke som ser sikker ut.

Vi anbefaler deg å se podcasten "På vakt i skyen - hvordan sikre trygg og pålitelig digitalisering?" med Stian Estil fra VISMA og etisk hacker Ragnhild Sageng.

De gir gode råd om hva nettopp du kan gjøre for å sikre en trygg og pålitelig digitalisering.